CAPPUCCINO KÁVÉ GANODERMA (REISHI) gyógygombával
1 doboz tartalma:
10 darab 15 g adag, ami
– 100 % ARABICA kávéból készül
- Laktóz, glutén és cukormentes
+ 12 EGÉSZSÉGES ÖSSZETEVŐ
– A cappuccino STEVIA-val édesítve
– Cukrot nem tartalmaz
- Növényi tejport tartamaz
A Ganoderma kávé alacsony koffeintartalmú, számos egészségügyi előnnyel jár.
A gombás kávé nem csak gombából készül, hanem Ganoderma őrlemény és hagyományos kávé kombinációja gombával (amelyeket általában porrá darálnak) keverve. A gomba átveszi kávé ízét, nagyon finom lesz, és rengeteg egészségügyi előnyöket tartalmaz.
Régóta ismert, hogy a kávéban lévő koffein káros hatással van a szervezetre, mint például felgyorsítja a szívverést, álmatlanságot és koffeinfüggőséget; ahol a koffeintartalmú kávét fogyasztó kávékedvelők elvonási tüneteket tapasztalnak, például hasító fejfájást, amikor megvonják maguktól a kávét.
A Ganoderma kávéval ezek a negatív hatások megfordulnak, mivel a Ganoderma kivonatok semlegesítő hatást fejtenek ki a koffein káros hatásaira, egészséges felé billentik el a mérleg nyelvét.
A kávé a legtöbbet fogyasztott ital a világon, a víz után a második. A kávé iránti szeretet túlmutat a fajokon, a színeken és a nemeken. Bárhol is jár a világon, mindig élvezni fogja a kávét. Sajnos a kávénak számos rossz hatása van a szervezetre. A rendszeres kávéfogyasztókat veszélyezteti a szívbetegség, a gyomor savassága, a kiszáradás, és ennek olyan tünetei, mint a szájszárazság, fejfájás, levertség, izomgyengeség és szédülés, valamint egyéb betegségek. Vannak, akiknek koffeinintoleranciájuk van, és teljes mértékben kerülniük kell a kávét, ezért orvosa és más egészségügyi szakemberek mindig figyelmeztetik Önt a túl sok kávé és a túl sok koffein fogyasztására.
A Ganoderma gombával megszűnnek a kávé káros hatásai, mint a szívdobogás, a szájszárazság vagy a túlzott savasság. A kávé szerelmesei most igazán élvezhetik egy csésze elfogyasztását anélkül, hogy aggódniuk kellene a kávéremegéstől. Nem csak, hogy a Ganoderma gazdag antioxidánsokban – ez egy szükséges fegyver a stresszes élet okozta betegségek leküzdéséhez.
Mértékkel fogyasztva a ganoderma kávét általában biztonságosnak tekintik az emberek többsége számára.
Fontos, hogy beszéljen kezelőorvosával, ha bármilyen aggálya vagy kérdése van a REISHI gombás kávé biztonságos és hatékony használatával kapcsolatban, különösen, ha Ön terhes, szoptat vagy bármilyen gyógyszert szed.
Összetevők:
100% Arabica Kávé
A legkiválóbb kávéfajtából készült ital. Körültekintően kiválasztott Arabica kávébabok, melyek ízben és aromában felülmúlják más kávéfajtákat.
A kávé élénkítő hatással van a központi idegrendszerre, a szív- és érrendszerre, valamint vízhajtó hatása révén a vesékre is. A csersav stimulálja az érrendszert, kitágítva az érfalakat.
Ganoderma Gomba
A Ganoderma Lucidum (REISHI) -magyar nevén pecsétviaszgomba – segít helyreállítani a szervezett megbomlott egyensúlyát, erősíti az immunrendszert, a szervezet öngyógyító képességét.
Vegyületei támogatják a szív- és érrendszert és a légzőszervek működését. Gyulladásgátló és tumorellenes hatással is bír.
A Ganoderma legfontosabb hatóanyaga a poliszaharid és a szerves germánium. Kínában már több ezer éve használt gyógynövény, mely megoldást jelent a túlsavasodás és a méreganyagok okozta betegségek sokaságára, mivel a panaszok kiváltó okát kezeli. Segít különféle emésztőrendszeri problémákon, értékes tápanyagokat, esszenciális aminosavakat, zsírsavakat, vitaminokat, polifenolokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és antioxidánsokat tartalmaz.
Ginzeng
A legkiválóbb kávéfajta magjából készített kávé. Gondosan válogatott A ginzeng elismert gyógynövény. Növeli a szellemi és fizikai teljesítőképességet, a benne található ginzenozidok a stressz által okozott tüneteket szüntetik meg. Csökkenti a vércukorszintet és immunerősítő hatású.
A ginzeng alkalmazható a munkateljesítmény, a koncentrálóképesség fokozására, betegségek utáni lábadozásban, fáradtságérzet és kimerültség esetén. A szakértők egyértelműen elismerik a ginzeng általános szervezeterősítő hatását. A ginzeng kivonat pozitív hatást gyakorol az energiaháztartásra, elsősorban azzal, hogy növeli a a szervezet oxigénfelvevő képességét és így csökkenti a napi fáradtságérzetet.
Fügekaktusz
A kaktusz kivonat salaktalanít, serkenti az emésztést, támogatja a cukor-és zsíranyagcserét. A kaktuszrost az emésztőrendszerben hidrofób kölcsönhatással megköti a zsírokat, így azok ellenállnak a zsírbontó enzimek hatásának. A megkötött zsírok pedig természetes úton távoznak a szervezetből.
Fogyasztása hozzájárulhat a testtömeg csökkentéséhez. A kaktusz tudományos vizsgálatai igazolták, hogy fogyasztói között kevesebb a túlsúlyos. Megállapították, hogy jelentős mennyiségben tartalmaz hasznos fehérjéket, poliszaharidokat, vitaminokat és ásványi anyagokat. Hatását vizsgálva kiderült, hogy szabályozza a tápcsatorna, a máj és vese funkcióit, valamint tisztítja a vastagbél alsó szakaszát.
Szőlőmag
A szőlőmag kivonat erős antioxidáns. A szabadgyököket megkötő hatása 18-szor jobb, mint a C-vitaminnak. Gyulladásgátló hatással bír, hasznos reumatikus és ízületi problémák esetén. Szépíti a bőrt és a hajat.
Felvértezi a szervezetet stressz ellen, lassítja az öregedési folyamatokat. Erősíti a hajszálerek falait és véd az érelmeszesedés ellen, ezért kiváló a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésére. Jótékonyan hat a koleszterinszintre is. Javítja a látást, védi a sejtek genetikai anyagát, ezért gátolja a rákos sejtek kialakulását.
Moringa
A moringa természetes élénkítő hatással rendelkezik, amely hosszan tartó, de nem terheli meg a szervezetet. 90 féle tápanyagot és 46 féle antioxidánst tartalmaz. Immunerősítő, vérnyomásjavító, csökkenti az ízületi gyulladás tüneteit, jó hatással van a vércukorszint szabályozására.
Magas C-vitamin és vas tartalma a vérképzést segíti. A benne található A-vitamin pedig a jó látást segíti elő, magas rosttartalma emésztésjavító. Hatóanyagai javítják a szem és az agy vérellátását, a vese és a máj működését, növelik a szervezet természetes védekezőrendszerét. Javítja a test sejtszerkezetét, halványítja a ráncokat, egészségesebbé teszi a bőrt, javítja az anyagcserét.
L-Karnitin
Az L-Karnitin megakadályozza a zsírok lerakódását, energiává alakítja a testben tárolt zsírokat, azaz növeli az energiaszintet. Csökkenti a testtömeg indexet (BMI) és segíti a sovány izmok kiépítését, csökkenti a szervezet tápanyag igényét.
Javítja a szervezet teljesítőképességét, csökkenti a kimerültséget, megköti az anyagcsere során létrejövő savakat. A szívizom számára, valamit a növekedéshez, a fejlődéshez az izomzat fejlődéséhez engedhetetlen. Helyreállítja a normális szívműködést, javítja az izmok oxigénellátását. Csökkenti a koszorúér elmeszesedésből származó szorító fájdalmat, mely a vér szállítóképességének csökkenéséből ered.
Q10 koenzim
A Q10 koenzimről széleskörűen ismert, hogy fokozza a sejtek energiaszintjét. Ezen enzim termelődése a szervezetben a 20. életév után fokozatosan csökken, ezért egyre jobban rá vagyunk utalva a táplálékkal bevitt forrásokra.
A szénhidrátokból a szervezetben energia képződik, ebben a folyamatban nélkülözhetetlen a koenzim Q10, mely egyben az egyik legfontosabb antioxidáns a vérben. A koenzim Q10 a legnagyobb energiaigényű szervekben, az izmokban és a májban található meg legnagyobb mennyiségben.
Kollagén
A kollagén csökkenti az ízületi bántalmakat, javítja a bőrszövet minőségét, lassítja az öregedést. Elősegíti a porcok, inak és a csontok regenerációját.
A kollagén egy nagy teherbírású rostos protein, ami az egyik legfontosabb alkotóeleme a csontnak, az inaknak, a porcnak az ízületeknek, szalagoknak, de egyéb kötőszöveteknek is (haj, bőr, köröm).
Kalcium
A kalcium segít fenntartani a porc és az ízületi porc szerkezetét. Segíti a kötőszövet karbantartását, részt vesz a csontképződésben. Szerepet játszik az idegrendszer működésében, az izmok összehúzódásában.
Elsődleges hatása a csontok és a fogak felépülése, épen tartása. Erős csontozat és fogazat csak elegendő kalcium jelenlétében alakulhat ki. Segíti a szervezetet a szabályos szívműködésben, a mélyebb alvásban, az idegrendszer megerősítésében. Előnyösen hat az enzimek működésére, mérsékli a légúti allergiás tünetek erősségét. Szükséges továbbá a véralvadáshoz, hasznos lehet a hát- és derékfájásban szenvedők számára is.
Fehér vesebab
A vesebab kivonatnak erős antioxidáns hatása van. Segíti a vércukor szabályozását, védi a sejteket. A vesebab kivonat gátolja az alfa-amiláz emésztőenzim működését, ami fontos szerepet játszik az anyagcsere és emésztési folyamatokban.
Mint emésztőenzim, az alfa-amiláz felelős a keményítő-tartalmú szénhidrátok lebontásáért, mely folyamat során a keményítőt megfelelő formátumúvá alakítja az emésztőrendszer számára.
Stevia
A Stevia egy olyan természetes édesítőszer, melynek levelei 30-szor édesebbek a cukornál. Csökkenti a vérnyomást, azon kívül, hogy nem emeli a vércukor szintet és nullakalóriás. A gyulladásos bőrbetegségek esetén is fogyasztható. Emellett kiderült, hogy ennek a növénynek baktériumölő hatása is van.
A Stevia egy olyan természetes édesítőszer, melynek levelei 30-szor édesebbek a cukornál. Csökkenti a vérnyomást, azon kívül, hogy nem emeli a vércukor szintet és nullakalóriás. A gyulladásos bőrbetegségek esetén is fogyasztható. Emellett kiderült, hogy ennek a növénynek baktériumölő hatása is van.
Pálmatejpor
A pálma tejpor egy olyan különleges krémesítő anyag, mely nem tartalmaz állati eredetű fehérjét, így a tejcukor és a tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Jelentős mennyiségben tartalmaz E-vitamint, K-vitamint és béta-karotint.
A pálmatejporban megtalálható további ásványi anyagok: vas, cink, kálium és nátrium.
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.